За нас

За нас
 

SOUNDCAST е американска марка премиум аудио продукти, основана през 2006 г. в Сан Диего, Калифорния. Мисията на компанията е да създава висококачествени безжични аудио продукти с безкомпромисно качество на звука, а свидетелство за това са многобройните награди и позитивни отзиви от специализирани издания, които марката получава.

 

Вече повече от десетилетие SOUNDCAST създава първокласни продукти, устойчиви на атмосферните условия, изработени от висококачествени материали, които позволяват на любителите на музиката да й се насладят където и когато поискат. Целият над 10-годишен опит на компанията в създаването на безкомпромисно качествени аудио продукти е съсредоточен в текущата серия безжични аудио системи SOUNDCAST VGx. Всички системи от серията VGx имат сертификация IP66 или IP67, което ги прави идеални за ползване навън без да се притеснявате, че ще се повредят от вода или прах.

 

Повече информация за компанията можете да прочетете на www.gosoundcast.com.

 

SOLID SOUND е официален представител на SOUNDCAST в България, а продуктите можете да намерите  онлайн на www.feelthesolidsound.com.

 

Във Варна можете да откриете продуктите SOUNDCAST при нашите партньори от AV Electronics в техния магазин на ул. Васил Друмев 21 и онлайн на www.AVelectronics.bg. Квалифицираният им персонал с радост ще Ви демонстрира аудио системите SOUNDCAST и ще Ви помогне да направите най-правилния избор.

 

Можете да намерите подуктите SOUNDCAST и в магазините на Техномаркет.

 

Всички продукти SOUNDCAST можете да откриете и в eMag.bg и Dice.bg