За нас

За нас
 

SOUNDCAST е американска марка премиум аудио продукти, основана през 2006 г. в Сан Диего, Калифорния. Мисията на компанията е да създава висококачествени безжични аудио продукти с безкомпромисно качество на звука, а свидетелство за това са многобройните награди и позитивни отзиви от специализирани издания, които марката получава.

 

Вече повече от десетилетие SOUNDCAST създава първокласни продукти, устойчиви на атмосферните условия, които позволяват на любителите на музиката да й се насладят където и когато поискат. Целият над 10-годишен опит на компанията в създаването на безкомпромисно качествени аудио продукти е съсредоточен в текущата серия безжични тонколони SOUNDCAST VGx. Всички тонколони от серията VGx имат сертификация IP66 или IP67, което ги прави идеални за ползване навън без да се притеснявате, че ще се повредят от вода или прах.

 

Повече информация за компанията можете да прочетете на www.gosoundcast.com.

 

SOLID SOUND е официален представител на SOUNDCAST в България, а продуктите можете да намерите в нашия магазин в Sofia Ring Mall (етаж 2, северен коридор) и онлайн на www.feelthesolidsound.com. Посете магазина ни за да се уверите в безкомпромисното качество на тонколоните VGx и да чуете мощта и кристалния звук на SOUNDCAST.

 

Всички продукти SOUNDCAST можете да откриете и в eMag.bg и Dice.bg

 

Очакваме Ви!